Κωδικό
  • Καλωσήλθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

O Όμιλος GEYER Hellas ιδρύθηκε στην Ελλάδα πριν από 40 χρόνια, σαν θυγατρική εταιρία της Γερμανικής GEYER AG. Η GEYER Hellas είναι μια βιομηχανία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία Ηλεκτρολογικού και Ηλεκτρονικού Υλικού. Η εταιρεία μας, παράγει ηλεκτρολογικό υλικό χαμηλής τάσης για εσωτερικές και υπαίθριες εφαρμογές. Το όνομά της έχει ταυτιστεί με την ποιότητα και τους υψηλούς στόχους εξέλιξης και ανάπτυξης, διατηρώντας κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά. Έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει, αλλά και για την άψογη τεχνική υποστήριξη που παρέχει στους πελάτες της. Με ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο παραγωγής και πωλήσεων, επεκτείνει συνεχώς τις δραστηριότητές της, δημιουργώντας νέα, πρωτοποριακά προϊόντα, με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την καινοτομία.

Η έδρα του Ομίλου βρίσκεται στη Δροσιά Χαλκίδος, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, έκτασης 20.000 τ.μ. ενώ το υποκατάστημα της Β.Ελλάδος στεγάζεται στη Θεσσαλονίκη.

Η GEYER ακολουθεί σταθερά ανοδική πορεία, διευρύνοντας κάθε χρόνο το μερίδιο της στην Ελληνική αγορά. Σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες της ICAP (40 Κορυφαίοι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας, 2018), η GEYER Hellas κατατάσσεται μεταξύ των 6 ισχυρότερων εταιρειών (5 εκ των οποίων πολυεθνικές) στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα και ως η
πρώτη ελληνική εταιρία του κλάδου.
1911    Ίδρυση
1978    Ίδρυση της GEYER Hellas AE στην Ελλάδα σαν θυγατρική της GEYER AG
1980    Παραγωγή αυτόματων ασφαλειών για όλο τον όμιλο GEYER
1981    Παραγωγή πινάκων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας και πριζοδιακοπτών.
2001    Παραγωγή φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων
2007    Αυτόνομη πορεία της GEYER Hellas ΑΕ σαν πλήρως Ελληνική εταιρία
2008    Στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες του ηλεκτρολογικού υλικού παγκοσμίως
2016    Έξυπνες τεχνολογίες για smart home, smart city και  home appliances
2018 Παραγωγή καλωδίων παροχής ηλεκτρικής ενέεργειας

 


ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ


Η στρατηγική της GEYER συνοψίζεται στους παρακάτω στόχους. Δημιουργία μιας γκάμας προιόντων που καλύπτει πλήρως τον τομέα του ηλεκτρολογικού υλικού για την Ελληνική και την Διεθνή αγορά. Παραγωγή εξειδικευμένων προϊόντων στον τομέα του ηλεκτρολογικού υλικού, άριστης ποιότητας, υπό συνθήκες διαρκούς και αυστηρού ποιοτικού ελέγχου. Διεξαγωγή συνεχούς έρευνας για ανάπτυξης προϊόντων που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας. Επικέντρωση στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, ικανών να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και αναγκών, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις νέες τεχνολογίες. Διαρκής επικοινωνία, αποτελεσματική και άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών μας. Εξασφάλιση του υψηλότερου δυνατού οφέλους για το καταναλωτικό μας κοινό και τους συνεργάτες μας, διατηρώντας αξιόπιστη την εικόνα της εταιρίας μας. Εκπαίδευση και ενημέρωση των συνεργατών μας, διαδικτυακά καθώς επίσης και μέσω οργανωμένων σεμιναρίων.

 


ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ


Όραμα μας είναι να είμαστε η πρώτη προτίμηση κα επιλογή των πελατών μας. Στην εταιρία GEYER στόχος και φιλοδοξία ήταν και είναι πάντοτε η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλότατων προδιαγραφών. Για τον σκοπό αυτό ικανοποιούμε υπεύθυνα, άμεσα και με συνέπεια τις ανάγκες της αγοράς, διατηρώντας παράλληλα την αξιοπιστία των προϊόντων μας, σε κάθε πτυχή των επιχειρησιακών μας διαδικασιών. Η ποιότητα είναι ο πυρήνας των οραμάτων και των ενεργειών μας, επιλέγοντας πάντα υλικά υψηλών προδιαγραφών. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας διασφαλίζεται επίσης με αυστηρούς ελέγχους, οι οποίοι πραγματοποιούνται σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Διαθέτουμε σύστημα ποιότητας ISO 9001, το οποίο διασφαλίζει την άριστη λειτουργία και απόδοση σε όλα τα στάδια εργασιών από το σχεδιασμό ενός προϊόντος, την ανάπτυξη και την παραγωγή του, έως τη διανομή και την τεχνική εξυπηρέτηση του πελάτη. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι ο διαρκής εκσυγχρονισμός σε κάθε τομέα, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συνεχή πρωτοπορία και την ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη της.

 


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ


Η εταιρεία συνδυάζει το οργανωμένο δίκτυο παραγωγής και πωλήσεων με το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό. Διαθέτει πλήρως οργανωμένα τμήματα Πωλήσεων, Marketing, Εισαγωγών - Εξαγωγών, Τεχνικής Υποστήριξης, Ποιοτικού Ελέγχου καθώς επίσης και τμήματα Μελετών Δημοτικού και Αρχιτεκτονικού Φωτισμού. Η εκπαίδευση και η συνεχής εξέλιξη του προσωπικού, αποτελούν σημαντικές προτεραιότητές μας. Τα στοιχεία αυτά αποτελούν βασικά πλεονεκτήματα του ομίλου, ο οποίος συνεχίζει με συνέπεια και υπευθυνότητα την επέκταση
των δραστηριοτήτων του.

 


ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ


Ο Όμιλος Geyer Hellas παράγει και εμπορεύεται ηλεκτρολογικό υλικό χαμηλής τάσης για εσωτερικές και υπαίθριες εφαρμογές, παρέχοντας μια ευρεία σειρά προϊόντων όπως:

Αυτόματες ασφάλειες  παντός τύπου, αυτόματοι διακόπτες διαφυγής ρεύματος, πίνακες διανομής ηλεκτρικής ενέργειας  (μεταλλικούς, μεταλλοπλαστικούς και πλαστικούς), βιομηχανικό υλικό, πριζοδιακόπτες παντός τύπου, λαμπτήρες φωτιστικά LED για οικιακές , εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές, συστήματα θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων,  σύστημα ασύρματου συναγερμού Smart Security, σύστημα Smart Home, καλώδια παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

 


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ


Η ενημέρωση και η συνεχής επαγγελματική κατάρτιση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη υψηλών στόχων και αποτελεσμάτων. Υιοθετώντας την φιλοσοφία αυτή διοργανώνουμε σεμινάρια με στόχο την περαιτέρω εκπαίδευση και εξειδίκευση των υνεργατών μας αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού μας. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος σεμιναρίων και εκπαίδευσης, που βρίσκεται στην Χαλκίδα, είναι έτοιμος να σας υποδεχτεί.

 


LOGISTICS


Η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση επιτυγχάνεται χάρη στις ιδιόκτητες αποθήκες σε Χαλκίδα και Θεσσαλονίκη. Ο ιδιόκτητος στόλος φορτηγών και το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας GEYER Hellas προσφέρει στην καθημερινή διαχείριση των παραγγελιών διανομές με ταχύτητα, αμεσότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα.